mapy cyfrowe dla biznesu

innowacyjna technologia.

10 stycznia 2017

Emapa - zawsze aktualne dane

Spółka Emapa przykłada dużą wagę do zawsze aktualnych i precyzyjnych danych mapowych, dlatego systematycznie co 3 miesiące udostępnia swoim Klientom i Partnerom aktualną mapę Polski. Podczas ostatniej aktualizacji przybyło prawie 2000 km dróg oraz ponad 1700 ulic posiadających nazwy. Baza punktów adresowych przekroczyła liczbę 7,7 mln, tylko w ostatnim kwartale zwiększając się o 38 tyś rekordów.

W najnowszych danych mapowych znajdziemy nowo otwarte odcinki dróg, w tym S3 Międzyrzecz Płn. - Międzyrzecz Płd, S8 Wiśniewo - Mężenin, S19 ZOL Dąbrowica- Konopnica. Dane wzbogacone zostały również o dodanych fragment DK22/55 - most na Nogacie oraz następujące drogi wojewódzkie: DW224 zachodnia obwodnica Kartuz, DW791 w Zawierciu - droga do strefy Aktywności Gospodarczej czy DW655 dojazd do lotnika w Pyrzowicach.
Regularnie aktualizowane są opłaty viaToll według aktualnych stawek.

Systematycznie rozbudowywana jest także warstwa turystyczna mapy, której przybyło w ostatnich miesiącach 2600 nowych punktów POI oraz 607 km szlaków.

Zapraszamy do testowania najnowszych danych na emapi.pl oraz korzystając z bezpłatnej wersji demo usługi Emapa Web Router. Mapę Emapy można znaleźć również m.in. na popularnym portalu do wyszukiwania połączeń komunikacji miejskiej- jakdojade.pl oraz w nawigacji MapaMap