30 sierpnia 2013

Jak zredukować koszty transportu?

W ostatni czwartek sierpnia Emapa miała zaszczyt, wraz z firmami Benson Consultants oraz Quazar Electronics, znaleźć się wśród współorganizatorów konferencji "Jak zredukować koszty transportu", która odbyła się w hotelu "Partner" przy ul. Marywilskiej w Warszawie.

Program konferencji obejmował szereg tematów poświęconych metodom planowania transportu, sposobom poszukiwania oszczędności i wykorzystaniu systemów GPS dla identyfikacji nadużyć w dziedzinie logistyki. Prezentacja Emapy "Mapy cyfrowe w biznesie i geomarketingu" cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród przybyłych gości. Opróczy wysłuchania licznych prezentacji przekazujących fachową wiedzę branżową, uczestnicy konferencji mieli możliwość osobistego spotkania z pracownikami partnerów konferencji (w tym Emapy) przy stoisku firmowym.

Dziękujemy wszystkim uczestnikom imprezy za tak liczne przybycie, a współorganizatorom za możliwość wzięcia udziału w tak ciekawym przedsięwzięciu.